fredag 15 oktober 2010

Underbar höst

Vilken otroligt härlig dag vi haft idag. Solsken o prasslande löv. En skön promenad har det blivit o då dyker det ju alltid upp massa nya ideér;))

En del skräp har körts tiil återvinningen, skönt att bli av med lite så det blir mer plats för fler loppisfynd!!!!
Ska på loppis imorgon. Herr C jobbar inatt så han sover när jag är på loppis, då kan jag smyga in fynden, hihi:)) Hoppas jag hittar nån gammal stol, har lite ideér vad jag ska göra isf.


Det är tydligen dax för fröken att förnya körkortet, så det var ju bara att ge sig iväg o fotas. Hm, kan man inte få skicka en "stand in" ist????  Kanske sonen, vi är ju lika;)))


Var i Handelsboden oxå o plockade fram lite nyinkomna varor. O mer är på väg, ska bli så kul när det dyker upp. Till veckan ska jag träffa en av våra leverantörer, får vi se vad han har att erbjuda. Råkade kläcka ur mig att jag skulle bjuda honom på vin;)) Vi får väl se hur det blir med den saken!

O nu på kvällskvisten fick jag för mig att jag ska sticka mig ett par pulsvärmare. Jaja, det har jag aldrig gjort förut men det löser sig säkert! Kan inte be mamma om hjälp heller, hon behagar vara utomlans just nu:) Rosa blir de o sen ska jag nog sy fast svart spets på dem.

Ha en skön kväll!

Kram C

1 kommentar:

  1. Hej söta! Hoppas du visar hur värmarna blev!
    När har ni nästa pärlträff?! Vore kul å ses snart igen!
    Kram Lisa

    SvaraRadera