torsdag 14 april 2011

Har lärt mig nåt nytt

Veckan bara springer förbi! Men mycket kul hinner man iaf med:) Imorse blev det en långpromenad i den soliga vädret, med sekatören i högsta hugg:) Man vet aldrig vad man hittar!
Igår kväll var jag på en liten kvällskurs i blomdekoration, jättekul o lärorikt! Gillar ju att hela tiden testa o lära mig nya saker:) O massa trevliga människor träffar man oxå.Gult är ju inte nån favoritfärg, men det var det som gällde nu inför påsk.En holländsk florist var det som höll i kursen, otroligt duktig var han.
Mycket inspiration fick man , så nu är det bara att testa sig fram här hemma:)

Fick en så charmig gammal nyckel av sonen, som han köpt på nån loppis. Han vet vad mamma vill ha:))))

Hunnit med ett styrelsemöte ikväll, o fick då uppdraget att inreda o piffa till vårt styrelserum:) Skoj!!!!

Tack för de gulliga kommentarer ni lämnar, värmer gott:))

En liten fråga; när jag skulle ladda upp bilder förut så sa datorn att jag inte hade mer utrymme på blogger:( Kunde köpa mer till 10 000 bilder, är det nån som vet hur det funkar?

Ha det bäst!

Kram C

4 kommentarer:

 1. Gult är ingen favorit hos mig heller, men det där var urtjusigt! Har ingen aning om vart man köper mer utrymme, men har hört om flera som gjort det...å det är väl snart min tur oxå! Hoppas det löser sig!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Din son är bra go han! Jag diggar honom skarpt!
  Kul å se dig idag!
  Kram kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Gullig son du har som köper saker som mamma vill ha. Vilka jättefina ägg du hade gjort i förra inlägget. Supermysiga! Ha en skön påsk./Lena

  SvaraRadera
 4. Ja, lägger man upp för stora bilder så tar utrymmet slut, tyvärr. Man ska förminska bilderna innan man lägger upp dem på bloggen, till en lägre upplösning.. är det fullt måste man antingen köpa mer utrymme eller radera gamla inlägg. Trist men sant..

  SvaraRadera